Закинтос Чaртър

Дати:
(7 дни / 7 нощувки)

Описание

 
ЗАКИНТОС
ДИРЕКТНИ ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ
Лято 2011
10.06.2011 – 23.09.2011
Пакети 7 нощувки
 
 Закинтос или Занте е третият по големина остров в Йонийско море с население от над 42000 жители. Той е един от най-известните Йонийски острови и обхваща площ от 410 кв. км и крайбрежна ивица от над 120 километра по дължина. Закинтос е сред най-красивите острови, не само в Гърция, но и в цял свят. Той е любимо място за почивка на хиляди туристи, притежава първокласни хотели, а сред най-големите забележителности и природни красоти са плажовете Навагио и Лаганас, сините пещери, кристално чистото море и уникалната столица на остров Закинтос
 
Програма
Петък. 19.45 Директен чартърен полет – София – Закинтос. Пристигане на о. Закинтос в 20.15 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
Събота. Закуска. Свободно време. По желание – екскурзия – О-в Закинтос (целодневен тур) или Занте нощем. Нощувка.
Неделя. Закуска. Свободно време. По желание – екскурзия – Навайо.
Понеделник. Закуска. Свободно време. По желание – екскурзия – О-в Закинтос (целодневен тур) или О-в Кефалония (целодневен тур). Нощувка.
Вториник. Закуска. Свободно време. По желание – екскурзия – О-в Кефалония (целодневен тур) или круиз Caretta Submarine (2 часа). Нощувка.
Сряда. Закуска. Свободно време. По желание – екскурзия до Олимпия. Нощувка.
Четвъртък. Закуска. Свободно време. По желание – круиз Caretta Submarine (2 часа). Нощувка.
Петък. Закуска. Свободно време. Напускане на хотела. Трансфер до летището. 21.50 Директен полет о. Закинтос – София. Пристигане в София в 23.20 ч.


 

Цени

Хотел Дестинация Най-добра цена Звезди
Katerina Studios  
Закинтос, Гърция 305 € 2 *
Arkadianos Apartments Hotel  
Закинтос, Гърция 371 € 3 *
Commodore Zakynthos  
Закинтос, Гърция 446 € 3 *
Capitan's Zakynthos  
Закинтос, Гърция 458 € 3 *
Admiral ArgassiI  
Закинтос, Гърция 471 € 3 *
Admiral Tsivil  
Закинтос, Гърция 514 € 3 *
Galaxy Hotel Zakynthos  
Закинтос, Гърция 522 € 3 *
Best Western Zante Park  
Закинтос, Гърция 522 € 4 *
Zante Royal Resort And Water Park  
Закинтос, Гърция 531 € 3 *
Contessa Hotel  
Закинтос, Гърция 557 € 3 *
Majestic Spa Hotel  
Закинтос, Гърция 608 € 4 *
Lesante Hotel And Spa  
Закинтос, Гърция 621 € 5 *
Eleon Grand Resprt And Spa  
Закинтос, Гърция 762 € 5 *

Екскурзии


Занте нощем – екскурзия, която предлага да разгледате най-приятните места на острова. Посещение на Бохали, част от гр. Занте, където ще можете да се насладите на гледката към залива. Разглеждат се площада Соломос, площада Св. Маркос, църквата Св. Дионисос
Цена: възрастен – 25 евро, дете 2-12 г. – 12.50 евро

О-в Закинтос (целодневн тур) – по време на това вълнуващо пътуване,се посещава църквата Агия Мавра и манастира Елефтеротрия. Следва обиколка през красивите селца в планината – ще можете да видите най-старото маслиново дръвче на острова. Посещение на Мареис, Агиос Леон и Киломено. Спирка в Анафопитрия където до днес се прозвежда мед, събират се и билки, които можете да опитате и закупите. Следващата спирка е Заливът на корабокруширалия кораб. Следва пристанището Агиос Николаос, където е предвидено време за обяд или плуване. Последната спирка е Калинико – място, където се произвежда местно вино – възможност да видите целия процес на производството и разбира се, да опитате виното и да го закупите.
Цена: възрастен – 47 евро, дете 2-12 г. – 23.50 евро

О-в Кефалония (целодневeн тур) – пътуване до най-големия от Йонийските острови. Разглеждат се манастира на Св. Герасимос – пазител на острова и пещерите Дрогарити. Следва разходка с лодка в езерото Меласини. Свободно време за снимки на плажа Миртос. Следващата спирка е най-високата точка на острова - Агростоли с моста Драпано. Предвидено време за обяд в традиционен гръцки ресторант.
Цена: възрастен – 47 евро, дете 2-12 г. – 23.50 евро

Круиз Caretta (2-часа) – разходка с лодка със стъклено дъно в Йонийско море където ще можете да се порадвате на красотата на подводния живот. По време на пътуването се спира - желаещите могат да поплуват в морето. Чудесна възможност да направите снимки на известните костенурки „карета“.
Цена: възрастен – 25 евро, дете 2-12 г. – 12.50 евро

Олимпия (целодневeн тур) – Най-големото светилище на Зевс в Древна Гърция. Сега е най-вече известно като мястото, където са се провеждали олимпийските игри. По време на тази екскурзия можете да научите повече за историята на спортовете, и да посетите олимпийския стадион и олимпийския музей. Посещение на част от храма на Зевс. Време за пазаруване и почивка за обяд.
Цена: възрастен – 48 евро, дете 2-12 г. – 24 евро

Навайо – Символа на Закинтос – Екскурзията започва от Занте, където ще можете да разгледате покрайнините на града, а след това Цивили, Аликанас и Аликес. Следваща спирка Св. Николас, Хигия, Лонг Яло и пристанището Св. Николас.
Предвидена е почивка при Сините пещери-Възможност да поплувате за час. Отново възможност да поплувате за час при корабокруширалия кораб. Връщане обратно при Сините пещери, възможност да направите снимки. Връщане за плуване във Хигия или Лонг Яло.
Цена: възрастен – 35 евро, дете 2-12 г. – 17.50 евро
Записването за екскурзии е препоръчително да става при резервацията в България.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ


SOF – ZTH петък 19.45 – 20.15
ZTH – SOF петък 21.50 – 23.20
Минимален брой туристи за провеждане на програмата: 90

 

Туристическа Агенция "Риверта" е регистриран туроператор с лиценз 04396    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт - IATA    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Асоциацията на Българските Туроператори Туристически Агенти - АБТТА

copyright Riverta Ltd ©2000-2011   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Туристическа Агенция Риверта - Начало
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60