Автобусни почивки - Гърция, Халкидики

Дати:
(8 дни / 7 нощувки)

Описание

 

Халкидики - Полуостров Халкидики е 500 километрова ивица от живописни плажове, разположена в най-северните части на Егейско море. Халкидики се разклонява на три "ръкава" Касандра, Ситония и Атон. Полуостровът е едно от най-привлекателните места за почивка по Егейското крайбрежие. Повечето хотели са построени в традиционен гръцки стил, хармониращ с околната среда, а домакините полагат всички усилия да запазят морето привлекателно и екологично чисто.
ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ СА НА ЧОВЕК, В ЕВРО И ВКЛЮЧВАТ:
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база;       
 • Транспорт с лицензирани за международен транспорт туристически автобуси;        
 • Mедицинска застраховка;        
 • Mагистрални и пътни такси;    
 • Изпращане от представител на Планет Турс;
 • Обслужване от представител на агенцията по време на пътуването;               
 • Обслужване на място в Гърция от представител на фирмата партньор.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:         
 • Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
 • Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
 • Предлагат се допълнителни екскурзии, които могат да бъдат заявени и заплатени в България.
 • На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 30 евро.
 • При заплащане на левовата равностойност на пакетите, курса на еврото да се смята 1,96 лева.
ПРИ ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СE ЗАПАЗВА ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.
 Совалката стартира от дата 04.06.2011 /събота – събота / до дата 24.09.2011 – последен курс. Тръгване в 6:00 часа от „Стадион Васил Левски”. Местата в автобуса се определят по реда на записване на туристите. Номер на автобуса се съобщава в петък. Във всички от хотелите, които са по-горе имаме гарантирани стаи с анулационен период 10 дни преди отпътуване. След това се дължи пълната сума на резервацията!!! / това условие на важи при положение, че клиентите са се възползвали от отстъпки за Ранни резервации. В този случай всеки турист, резервирал и заплатил пакет за ранно записване, в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи, губи на 100% внесената сума! При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. . Желателно е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. 

 

Туристическа Агенция "Риверта" е регистриран туроператор с лиценз 04396    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт - IATA    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Асоциацията на Българските Туроператори Туристически Агенти - АБТТА

copyright Riverta Ltd ©2000-2011   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Туристическа Агенция Риверта - Начало
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60