Лято на о-в Крит - чартърна програма

Дати:
(8 дни / 7 нощувки)

Описание

 

 Oстрoв Kрит е най-южният и най-голям гръцки остров, често възприеман и като отделна държава. Той е  и петият по големина в Средиземно море, намира се най-близо до Северна Африка в сравнение с останалите гръцки острови. Обширни плажове и лазурно море, топло слънце, търговски улици и пълни с туристи градски центрове.  Хотелски комплекси с всевъзможни услуги, разположени на заливи в близост до някое градче! Най-подходящото  време за посещение на острова е през пролетта и есента.

Програма :
1-ви ден: Програмата започва с изпращане на летище София от представител на туроператора за полет до Хераклион. След кацане на летището Ви очаква рускоговорящ представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.  Информационна среща за допълнителни мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място.
Нощувка.

2-ри до 7-ми ден: Разполагате със свободно време за пълноценна почивка, самостоятелни или оргазирани разходки в един от най-живописните гръцки острови в Средиземно море. Допълнителните мероприятия, към които може да се присъедините, ще добавят още приятни емоции и красиви картини. Посещението на музея Кносос - най-големият и известен център на Минойската цивилизация, ще Ви запознае с археологическото богатство на Крит; екскурзията до остров Спиналонга ще ви срещне със стара венецианска крепост и райски залив за слънчеви бани и барбекю. С круиз до Санторини ще се пренесете в белия романтичен свят на най-южния Цикладски остров.

8-ми ден: Закуска. Освобождаване на хотела и организиран трансфер до летището в Хераклион за полет до България. Кацане в София.

  

Цени

Хотел Дестинация Най-добра цена Звезди
Blue Sky Aparts  
Крит, Гърция 193 € 3 *
Kaissa Beach Hotel  
Крит, Гърция 193 € 3 *
Summer Memories  
Крит, Гърция 230 € 4 *
Agrаbella  
Крит, Гърция 237 € 3 *
Anthoula Village  
Крит, Гърция 242 € 4 *
Kalia Beach Hotel  
Крит, Гърция 251 € 3 *
Despo Hotel  
Крит, Гърция 278 € 3 *
Nefeli Hotel  
Крит, Гърция 292 € 4 *
Dimitrios Beach  
Крит, Гърция 299 € 3 *
Semiramis  
Крит, Гърция 320 € 4 *
Rethymno Mare  
Крит, Гърция 324 € 4 *
Star Beach Village  
Крит, Гърция 334 € 4 *
Sergios Hotel  
Крит, Гърция 343 € 3 *
Sentido Pearl Beach  
Крит, Гърция 345 € 4 *
King Minos Hotel  
Крит, Гърция 386 € 4 *
Aquila Rithymna Beach  
Крит, Гърция 437 € 5 *
Seaside Resort & SPA  
Крит, Гърция 440 € 5 *
Creta Maris  
Крит, Гърция 462 € 5 *

 

Туристическа Агенция "Риверта" е регистриран туроператор с лиценз 04396    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт - IATA    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Асоциацията на Българските Туроператори Туристически Агенти - АБТТА

copyright Riverta Ltd ©2000-2011   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Туристическа Агенция Риверта - Начало
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60