Риболовни екскурзии в Испания - р. Ебро

Дати:
(8 дни / 7 нощувки)

Описание

 
 

Риболовни Екскурзии на яз. Риба Роха Д'Ебре
всяка събота до края на 2014 год.

Старата Часовникова Кула в потопенето село ФайонПристигайки в Риба-Роха със спомени за опосканите от бракониери реки и езера, българския риболовец започва да се чуди как е възможно да съществува такова райско място. Но ние не сме го подбрали случайно! Това е може би реката с най-големи рибни ресурси в цяла Европа. Мекия климат, чистата вода и не на последно място контролът, спомагат тук рибата да се развива необезпокоявана и въпреки липсата на забрана през размножителния период да увеличава своето количество от година на година. Никъде, ама НИКЪДЕ в Европа шанса за рекорден риболовен улов посредством спортни методи не е по-голям от Испания. Тук дори екип на телевизионния канал Дискавъри направи филм за изключително големите сомове.

Язовирът "Риба Роха" е построен на река Ербо и се намира на около 200 км. югозападно от Барселона. Протежението му е малко над 60 километра. Поради климатичните особености в Каталуня, водата през цялата година е с почти постоянна температура и ниво, което гарантира стабилно хранене на рибата и възможност за богат улов. Благодарение на установената, но не и задължителна, традиция за "Catsh & Release" рибните ресурси се увеличават с всяка изминала година, а и самите риби стават все по-големи и по-големи.  Тук посредством различни техники се улавят следните видове риби: сом, бяла риба, черен костур, шаран. А за никого не представлява интерес червеноперката, бабушката, уклея, които се търсят само за стръв.

Карта на Риболовния Лагер


Вижте Риболовен Лагер - яз. Риба Роха на по-голяма карта

Риболов на сом, бяла риба, черен костур (blackbass), шаран

 


 

Цени

Хотел Дестинация Най-добра цена Звезди
Къмпинг  
Риба-роха д'Ебро, Испания 203 € 1 *
Риболовни Бунгала  
Риба-роха д'Ебро, Испания 306 € 2 *
Каравана  
Риба-роха д'Ебро, Испания 343 € 1+ *
Студио за 4-ма  
Риба-роха д'Ебро, Испания 354 € 2+ *
Луксозни Бунгала  
Риба-роха д'Ебро, Испания 370 € 3+ *
Студио за 2-ма  
Риба-роха д'Ебро, Испания 457 € 3 *
Студио за 2-ма - Лукс  
Риба-роха д'Ебро, Испания 457 € 3+ *

 

Туристическа Агенция "Риверта" е регистриран туроператор с лиценз 04396    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт - IATA    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Асоциацията на Българските Туроператори Туристически Агенти - АБТТА

copyright Riverta Ltd ©2000-2011   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Туристическа Агенция Риверта - Начало
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60