Речен круиз по Рейн

Дати:
(7 дни / 6 нощувки)

Описание

 
 

БЕЛГИЯ – ХОЛАНДИЯ – ГЕРМАНИЯ

Чартърен речен круиз по Рейн и холандски канали
Круизният кораб „ХАЙНРИХ ХАЙНЕ” е специално чартиран за българска група с български екипаж. 
 
Цени в Евро На човек в двойна каюта Единична каюта
Долна палуба €595 €1 045
Горна плауба €645 €1 095
 
Каналите на Амстердам1 ден / 01.11.2015
Настаняване на речен кораб Хайнрих Хайне на пристанището в Дюселдорф. Коктейл за добре дошли. Привечер корабът отплава за Холандия. Вечеря. 
 
2 ден / 02.11.2015
Закуска. Пристигане в Амстердам. Панорамна обиколка на града – площад Дам, Кралския дворец, Националния музей, цветния пазар, танцуващите къщи, квартала на червените фенери. След обяд на кораба екскурзия до Делфт, Хага и Мадуродам. Делфт е известен с производството на тичипната холандска синьо-бяла керамика още от 17 век. Посещение на фабрика за ръчно производство на съдове. Разходка из града – Старата църква, сградата на кметството от 1620 г., новата църква с кралската крипта. Отпътуване за Хага – дом на кралското семейство и на парламента. Разходка из старинния център със запазени сгради от времето на средновековието, ренесанса и барока. Посещение на Мадуродам – открит парк, представящ най-известните сгради и места в страната в миниатюра. Връщане в Амстердам. Вечеря.
 
3 ден / 03.11.2015
Закуска. Свободно време в Амстердам, което можете да използвате за разходка с лодка из каналите на града. Обяд. В 13.00 ч. корабът отплава за Ротердам. Вечеря. Корабът ще нощува на пристан в Ротердам.
 
4 ден / 04.11.2015
Закуска. Обиколка на Ротедрам, градът с едно от най-големите и стари пристанища в страната. Разходка из пристанището и кварталът с модерните сгради, дал името „град на архитектурата“, старинната църква Свети Лорънс от 14 век, бента на река Роте от 13 век, от където започва бъдещия град. След обяд отплаване за Дордрехт. Екскурзия из Дордрехт  - най-старият град в Холандия. По време на обиколката ще се запознаете със средновековното минало на търговския град, сградата на кметството, августинската църква, търговските къщи от 17 век. Свободно време. Вечеря. Отплаване за Белгия.
 
5 ден 05.11.2015
Закуска. Панорамна обиколка на Антверпен, градът известен с художника Питър Пол Рубенс. Разглеждане на сградите на Кметството, Катедралата, къщата на Рубенс, църквата Сейнт Джаеймс с гроба на художника. Обяд на борда. Свободно време в града. Корабът отплава в 23.00 ч.
 
6 ден 06.11.2015
Закуска. Пристигане в Наймиген. Обяд. Екскурзия из градът, чието начало е поставено преди 2000 г. от римляните, по късно станал част от лигата на Ханзата. Екскурзията ще ви преведе през различните исторически периоди на града – римските останки, църквата от 7 век, пазара, средновековните къщи, сградите в стил арт нуво и арт деко. Свободно време. Вечеря. Корабът отплава към Германия. 
 
7 ден 07.11.2015
След закуска освобождаване на кораба в Дюселдорф.
 
Круиза започва и свършва в Дюселдорф. 
Предлагаме транспорт и настаняване в Дюселдорф по желание
 
Цената вклюва:
 •  6 нощувки в двойна каюта;
 • закуска, обяд, следобедно кафе със сладки, вечеря, среднощна закуска в 23.00 ч;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
 • Пристанищни такси.
Цената не включва:
 •  Самолетни билети, 
 • Трансфери;
 • Екскурзии по маршрута;
 • Напитки;
 • Бакшиши към персонала.
 


 
Възможности за допълнителни екскурзии по маршрута :

 • Амстердам – панорамна обиколка. Разглеждане на площад Дам и кралския дворец, Националния музей, танцуващите къщи от 17 и 18 век, разположени край каналите на града, цветния пазар, квартала на „Червените фенери“. Цена: 45 евро
 • Екскурзия до Хага и ДелфтРазглеждане на столицата Хага – сградата на парламента, залата на рицарите, двореца на мира. Разглеждане на Делфт, един от красивите старинни градове в страната, известни с производството на синьо-бяла керамика още от 17 век. Разходка из центъра - кметството, новата църква, уличките на стария град. Цена: 50 евро
 • Ротердам – панорамна обиколка Разглеждане на кметството, кубичните къщи, историческата част на града, построена в холандски стил, кулата Евромаст с височина 185 метра, най-високата в страната. Цена: 45 евро

 

Туристическа Агенция "Риверта" е регистриран туроператор с лиценз 04396    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт - IATA    Туристическа Агенция "Риверта" е член на Асоциацията на Българските Туроператори Туристически Агенти - АБТТА

copyright Riverta Ltd ©2000-2011   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Туристическа Агенция Риверта - Начало
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ "РИВЕРТА"
София, бул. "Тотлебен" 89
тел. (+359 2) 851-07-60